Bestelling en Levering

Gemiddelde levertijd

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben we ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op; transport, verpakkings en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 dagen.

Het kan zijn dat een bestelling wat vertraging heeft. Heb je na 18 dagen nog niks ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Bestelling niet compleet?

Wij werken met wereldwijd met verschillende leveranciers samen. Het kan daarom voorkomen dat producten verschillende leveranciers worden verzonden en je de producten afzonderlijk van elkaar ontvangt.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij de gewenste locatie afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

‘Met uitzondering op GRATIS artikelen’

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen je bestelling eenvoudig volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er wellicht al tussen staat.