Over Ons

Passie voor katten

Onze liefde voor katten begon op 13 september 2016. Op deze dag namen mijn vriendin en ik onze Kitten genaamd Fluffy mee naar huis. Het grappige is dat ik mijn hele leven niks met huisdieren had. Ik heb nooit een hond, kat, goudvis of dergelijke gehad. Ik ben opgegroeid in een huisdier vrije zone. Maar de liefde die Fluffy mij vanaf dag 1 heeft gegeven heeft daar compleet verandering in gebracht.

Over Cativity.nl

Wat begon met de komst van Fluffy, is uitgegroeid tot een enorme liefde en passie voor katten. De liefde die je voelt is, onbeschrijflijk en is niet in te beelden als je nooit huisdieren hebt gehad.

Wij zijn iedere dag op zoek naar leuke artikelen voor jou en jouw beste vriend(in), waarmee ook jij de liefde kan delen.

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de artikelen rechtstreeks vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op; transport-, verzend-, verpakkings- en opslagkosten en kunnen wij jou de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Wij betalen voor jou de verzendkosten, zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.